guia de personatges per seguir “històries d’en Roi Marphille -redux-“

PERSONATGES PRINCIPALS

De moment hi ha 5 personatges protagonistes. També n’hi ha d’altres que surten a alguns capítols però no són cabdals en la història com per exemple en Bullit, en Jimmy-boy, en Han Solo o els Agents Secrets disfressats de jubilats jueus.

1- El becari Andreu

2- La Maria Isabel (àlies autèntica nòvia del becari Andreu)

3- En Pere Mafaruc

4- En Roi Marphille

5- En Maria Isabel Bonamossa

Més endavant n’hi haurà d’altres personatges importants com la Martina Cabanas o la malvada Giotxonda (que apareix a l’esquerra de la portada).

1.EL BECARI ANDREU

Sèrie: L’apassoniant infància de l’Andreu

Les històries comencen l’any 1987. L’Andreu era la sensació de la classe dels Gatets perquè tenia l’olfacte d’un pastor alemany. Un dia però, algú li va tirar un borrador al cap, fet que el va determinar a voler ser com en Michael Knight de gran, més o menys.
La policia va investigar el cas però mai es va trobar el culpable tot i que en principi es va pensar que podria haver sigut ETA.

2.LA MARIA ISABEL (àlies autèntica nòvia del becari Andreu)

Sèrie: Quan em vaig començar a enamorar de l’Andreu

La Maria Isabel és una nena que va al mateix cole que l’Andreu però un curs més avançat. Va a classes de catequesis i està secretament enamorada de l’Andreu.
També té problemes per entendre el món dels adults.

3.EN PERE MAFARUC

Sèries: Presentació d’en Pere Mafaruc + història de la tieta-padrina d’en Pere Mafaruc + L’explosió de la bomba atòmica petita

No s’acaba d’arribar a un consens sobre el nivell de filldeputisme d’en Pere Mafaruc. Una vegada, va atacar a una companya de feina amb una funda d’ulleres MultiÓpticas al mateix temps que li cridava a tot pulmó “calla d’una puta vegada meuca dels collons!”.
La situació familiar d’en Pere es bastant complexe.
Quan era petit, els seus pares van morir a conseqüència de l’explosió d’una bomba atòmica petita.
A més, l’addicció al tabac del seu tiet-padrí el va portar a la tomba. Els seus avis també van morir quan un autobús sobrecarregat va deixar anar espurnes mortals al seu pas pel carrer València.

4.EN ROI MARPHILLE

Sèries: En Roi Marphille flipa mandarines + En Roi Marphille crea una secta + Fragments del marphil·libre

L’any 1997 era un noi bastant normal de vint-i-pocs anys va experimentar el que es coneix com “els fets del Tibidabo”. Això va originar la creació d’una secta basada en el culte a la seva persona, les meduses i la cecina de Leon.
L’any 1999 el van detenir en un aeroport dels Estats Units per possessió de cecina de Leon i per intentar estendre la secta dels marphil·lians a les Amèriques.
Després el van enviar a un centre per tractar-lo de bogeria i allí hi va fer amics.

5.LA MARIA ISABEL BONAMOSSA

Sèries: Somni d’una nit d’hivern + El nou corrent crític dins el marphil·lisme

Ex-model que ho va deixar tot i es va dedicar en cos i ànima al marphil·lisme. Fins i tot va posar-hi diners de la seva butxaca.
L’any 2000 va tenir un estrany somni i va fundar el corrent crític dins la secta.

Quant a roimarphille

Sóc un turista que en realitat és un artista.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.