La Raquel Sans, els macarrons i…l’Emma Suàrez.

La Raquel Sans diu les notícies. L’Íbex ja ha passat dels 12,000 punts. La Raquel sembla una mica trista avui. Serà el temps, Barcelona està una mica grisa, durant el matí ha fet solet però ara els núvols estant fent presència. Ja ho havia dit la Mònica a les notícies d’en Cuní!

La Maria Isabel serveix macarrons. L’Inspector Grimpau està assegut a la taula i es posa el tovalló a la falda, diu ‘merci’, sempre ho diu, és un home educat. Al moble de la tele hi ha una fotografia nova, és la Maria Isabel, la “nena” amb el seu nòvio a Formentor. Porten ulleres de sol perquè bàsicament feia molt sol de cara, per això sembla que s’hagin menjat una llimona. L’any que ve es casen, “ja era hora” pensa l’Inspector Grimpau, ja fa dos anys i mig que viuen junts.

Cada migdia, la Maria Isabel i l’Inspector xerren sobre les seves coses. Encara no heu trobat al becari Andreu?. No, però estem investigant, hem interrogat a la recepcionista de l’Hospital i ens ha donat una descripció d’una noia misteriosa. Una noia misteriosa? Què vols dir?. Doncs que una noia es va fer passar per la Maria Isabel, la nòvia del becari Andreu i se’l va emportar. Caram, però perquè la va deixar passar la recepcionista?. Doncs perquè era justament el seu primer dia i no coneixia a l’autèntica Maria Isabel. Quina casualitat no? Que vingués justament el dia que hi havia una recepcionista nova? Sí, molta casualitat.
Nena, aquests macarrons estan boníssims! Sempre m’ho dius, però si sempre els faig igual. Doncs continua fent-los així nena. I què dius que el va segrestar? Però com? Pel què pensem, es va fer passar per la seva nòvia i el va engatussar. Però una cosa, com és que ni la recepcionista ni ningú els va parar el pas quan van sortir? Doncs perquè ningú els veure. I la recepcionista? Què va dir? Res, es va posar a plorar i li vaig posar la ma a l’espatlla i li vaig dir que no passava res. Ah vale. I tens idea de qui pot ser la noia misteriosa? Sí, crec que és l’Emma Suárez. L’Emma Suárez!!! L’actriu??? Sí, ja saps que mai descarto cap possibilitat. Ah. Què s’ha fet als cabells la Raquel?. No ho se.

[@more@]

Quant a roimarphille

Sóc un turista que en realitat és un artista.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: La Raquel Sans, els macarrons i…l’Emma Suàrez.

 1. bluf... diu:

  doncs jo que li trobo un puntet de noia misteriosa, potser si que va ser ella…

 2. Roi Mph diu:

  també hem de recordar que, a part de noia misteriosa, també és una dona cruel que va practicar sexe salvatge i encarnissat de manera despiadada amb el pobre becari Andreu. Pobrissó!!!

 3. Roi Mph diu:

  merda!!!!
  he borrat sense voler un comentari d’una tal “Dona Cruel” ho sento. És que últimament m’he aficionat a dedicar hores a borrar els centenars de missatges de putu spam i anant ràpid, se m’ha passat aquest!!!!!!!! damm it!
  Bueno, en el missatge, la Dona Cruel argumentava que no és “ser cruel” fer sexe encarnissat amb el becari Andreu ja que segur que ell ho va disfrutar. …mmm…també deia que era cruel no fer-ho més sovint o algo…ai…necessito ajuda ara…glups

  aaaiiii

  Roi

 4. doncs jo que li trobo un puntet de noia misteriosa, potser si que va ser ella… American Idol

Els comentaris estan tancats.