Una marmota que es diu Phil li va portar l’amor a en Roi Marphille. (Introducció)

Encara queden força descendents d’en Pierre Marphille a Biloxi (Mississippi) tot i que quasi els pelen a tots durant la Guerra Civil Americana. Els Marphille acostumaven a ser els més valents de la tropa i també els més burricassos, per això les primeres bales sempre eren per ells.

Els Marphille anaven amb els Confederats, els de color gris, com en Patrick Swayze i quan va acabar la guerra, als pocs que quedaven, els van prendre les seves plantacions i tot el tinglado que tenien muntat.
Amb els anys, de mica en mica van anar prosperant de nou i alguns germans van desplaçar-se cap a altres llocs a buscar-se la vida. Com en Michel R. Marphille, avi d’en Rufus R. Marphille I que va emigrar amb la seva dona Marie Isabelle cap a Califòrnia a buscar or o en Maximilien R. Marphille II que va anar cap al Nord a treballar en unes mines de carbó.

En Roi Marphille té molts cosins, cosins segons, cosins tercers i quarts, tiets, tiets segons, tiets tercers i quarts, avis primers, avis segons i tercers i quarts i tiets avis, i parents de parents i parents de parents de parents i parents de parents que són alhora parents de parents a la majoria dels Estats americans però sobretot a Mississippi, Nova Orleans, Califòrnia i Pennsylvania.

Bueno, això era la introducció històrica vale?

El tema està que cap a finals de Desembre de l’any passat, en Roi Marphille va rebre un email de la seva cosina Isabelle Marie de Biloxi convidant-lo al casament del seu germà Jimmy R. Marphille que s’havia de celebrar cap a finals de Gener. Es casava amb una noia (“she is soooo cute”) molt mona, de nom Isabelle Marie i filla d’un pescador d’ostres.

Cal dir que en Roi Marphille està bastant acostumat a rebre emails i cartes d’invitacions de casaments, segones núpcies, terceres núpcies, comunions, batejos i funerals dels seus parents dels Estats Units i quasi sempre els refusa ja que no hi pot assistir per feina però aquesta vegada estava al paro i es va dir: “què collons! m’hi apunto! que fa molt de temps que no veig als meus cosins de Biloxi i de pas aniré a visitar el tiet Harry R. Marphille, la tieta Isabelle Marie i la meva cosina favorita Isabelle Marie de Pittsburgh ala

CONTINUARÀ…ala

[@more@]

Quant a roimarphille

Sóc un turista que en realitat és un artista.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.