La Maria Isabel li va fotre una hòstia al becari Andreu amb l’estri-que-serveix-per-amassar-i-que-no-se-com-es-diu

Aquesta va ser la conseqüència directa.[@more@]

Quant a roimarphille

Sóc un turista que en realitat és un artista.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: La Maria Isabel li va fotre una hòstia al becari Andreu amb l’estri-que-serveix-per-amassar-i-que-no-se-com-es-diu

 1. vedette diu:

  Corró, xicot, corró… i rodillo per als no iniciats en els secrets del Fabra…

 2. Roi diu:

  uf, corró!!!
  d’amunt o d’avall?

  merci Senyora

 3. Jo pensava que es deia Maça… com que vaig fer la cole de “El amor es…” en una de les engantxines la roseta esperava al seu maridet amb una “MAZA” i m’ha mare la feia servir per extendré les patates pel braç de gitano… i com que el meu pare em va comprar el Diccionario VOX catalán-castellano de l’any de la tia pum que inclou barvarismes i demés… diu que MAZA és MAÇA… però també potser botella del anís del mono… ja que també ha servit molts cops per extendre patates de braç de gitano o per donar cops al cap… Per cert… jo sempre he pensat que un rodillo era una cosa d’aquelles per pintar la paret… però em recorda un acudit macabre… però a l’hora graciós… vaig a riure un ratet sola que se’m dona bé

Els comentaris estan tancats.